Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Om oss

Vår misjon er å tilby det norske markedet effektive "gjør det selv" produkter mot alle typer skadedyr. Fordelen med Gardex er at kunden nå kan løse alle sine skadedyroppgaver på egen hånd og spare mange tusenlapper i forhold til dyre skadedyrfirma.

Gardex startet opp i 1993 med 2 ultralyd apparater mot mus. Deretter kom det etterhvert til nye ultralyd apparater mot katter, elg, rådyr og jordrotter.

I 2001 fikk vi agenturet på Gardex musefritt som er markedets eneste miljøvennlige middel mot mus og rotter. Dette er laget av planter og er ikke tilsatt noen tekniske kjemikalier og er derfor ufarlig for barn og husdyr. Mus og rottefritt har ingen sekundære skader slik at det også er trygd for katter, ugler, hubro og ørn som spiser mus og rotter.

Fra 2008 utvidet vi sortimentet med en rekke nye produkter mot insekter og vi har nå et fullverdi sortiment som løser de aller fleste insektproblemer.

Vi har et ekstra fokus på veggedyr problemer som er i raskt økning over hele verden med en tilnærmet dobbling hvert år. Her tilbyr vi "gjør det selv" sett fra ca. kr. 1.500,- per rom mens at lokale skadyrfirma tar fra kr. 20.000,- så her er det ekstremt mye å spare.

Bruk Gardex kvalitets produkter og spar tusenlapper.